Cursus voorwaarden

Voor onze poppencursus gelden de volgende voorwaarden:
Inschrijving

Zodra je de betaling hebt voldaan is je deelname definitief.

Een workshop of cursus gaat door als het benodigde minimum aantal deelnemers is bereikt. Dit aantal kan per workshop of cursus verschillen. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk een week voor aanvang van de workshop of cursus, bericht dat het minimum aantal is bereikt en de workshop of cursus doorgaat, of dat er onvoldoende deelnemers zijn en de workshop of cursus daarom wordt geannuleerd.

Als er te weinig inschrijvingen zijn, of als het maximum aantal deelnemers reeds is bereikt op het moment dat je inschrijft, of als de workshop om een andere reden geen doorgang kan vinden, storten we het reeds betaalde cursus­geld zo spoedig mogelijk terug op je rekening.

Annulering

Ben je verhinderd? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. In geval van een afmelding kunnen we kosten in rekening brengen.

Als je korter dan twee weken van tevoren afmeldt, kunnen we besluiten het volledige cursusgeld in rekening te brengen indien we niet tijdig een vervangende deelnemer hebben. Je mag natuurlijk altijd zelf een vervanger in jouw plaats sturen. Dit is in verband met de kosten die we maken voor de locatie en/of voorbereidingen.

Wat is inbegrepen bij de prijs?

Bij vrijwel alle workshops zijn voldoende materialen inbegrepen om de techniek van de betreffende workshop te leren en een (proef)werkstuk te maken.

Meer informatie

Voor vragen kunt u altijd met ons contact opnemen.